Selecteer een pagina

Voor de nieuwsbrief heb ik ook nog even een voorbeeld van samenwerking met 1609 Bold en een voorstel voor samenwerking met iedereen. 

Ik heb al eens op de zeepkist gestaan een paar jaar geleden en kon toen een samenwerking met 26 leden bewijzen. Dat ging van de fiets bij Egberts tot bankzaken bij de Rabo. En van website via 1609bold tot een bedrijfsleider bij Cimitec. De winterbanden van Koops tot een diner bij Mark Bergmans. Zo proberen we actief de relaties van ons te verbinden aan het mooie en sportieve netwerk van Grinta. Zonder iemand te kort te doen, nog een paar: de auto via Marnix, een afdeling financiën voor Esther, Teams via Newcomm, of het bed van Rubert Homan, Henk Jan Beishuizen regelt een super badkamer, Martin bij Accell, de controller bij Sanders,  kantoorartikelen bij Bas Hansler. De stickers van Henk, een goed gesprek bij Charles. Etc, etc. Als bureau maken we geregeld gebruik van de diensten van 1609Bold. Daarvan een voorbeeld, recent ontwikkeld om de werving te ondersteunen en onze relaties te attenderen op onze bijdrage in dat specifieke deel van het proces. Omdat we dat goed kunnen en omdat werven meer is dan afwachten tot iemand reageert. Zoeken en vinden is het. 

Harold heeft via een persoonlijk interview en mooi vastgelegd op beeld door Jetze al eens verteld hoe het staat met de effecten op onze economische en persoonlijke ontwikkelingen rondom Corona dit jaar. Dat is goed terug te zoeken.

Het voorbeeld laat voldoende zien over een onderdeel van ons vak en indien gewenst maken we daar graag een afspraak voor binnen ons netwerk Grinta, we kunnen het er altijd over hebben, ook op de fiets.

 

Bart Boerema

Bart Boerema

Talent in Bedrijf