Selecteer een pagina

PERSBERICHT

 

Grinta Business Cycling heeft niet alle doelstellingen voor 2020 kunnen realiseren. De reden hiervoor is bekend. De doelstelling welke wél gerealiseerd is, is de community. Daar waar mogelijk en acceptabel werd er toch samen gefietst en in moeilijke tijden zien we leden hun oprechte en eerlijke hulp aanbieden aan ondernemers.

Ik ben trots op dit netwerk en daarom ook erg blij dat NewComm IT een steentje bij heeft mogen dragen aan het efficiënter maken van werkprocessen en het gebruik maken van professionele (video)communicatie in Corona-tijd. Door een half jaar abonnementen en een deel consultancy gratis aan te bieden heeft mijn collega Bart Jan Pranger, vol energie en motivatie, diverse leden op weg geholpen.

Cimitec, 1609Bold, Koops Autoschade, De Maar Training en Advies, Talent in Bedrijf, OR-Quest, NL Investeert, Sanders Emmen, Eerens Sloopwerken en Syntri zijn Grinta’s die intussen worden bediend door NewComm IT. Daarnaast zijn er waardevolle samenwerkingen ontstaan met De Haan, Bedrijfsbeeld, Optimix en Kieft All-Office.

We hopen dat we in de komende periode meer leden mogen helpen met onze kennis en kunde op het gebied van functionele IT!

 

Met vriendelijke groet,

Stefan Zevenberg

www.newcomm.nl

 

Stefan Zevenberg

Stefan Zevenberg

Newcomm IT