Selecteer een pagina

Beste Grinta Leden, 

Vanuit de oproep om een stukje aan te leveren hebben wij vanuit het MTB bestuur  een korte terugblik van seizoen 2020 voor u geschreven en blikken wij vooruit naar het nieuwe seizoen. Na een raar jaar met slechts een 4 tal wedstrijden inclusief NK mtb is het nu een mooi moment om als MTB Team Grinta-Martini Reclamemakers onze pijlen te richten op 2021. 

Afgelopen jaar hebben we helaas niet kunnen laten zien waar wij als team voor staan. Het bestuur heeft veel geleerd van dit door COVID geteisterde wedstrijd  seizoen en nemen dit dan ook mee naar onze kalender van 2021. In plaats van gebukt te gaan onder de steeds wijzigende maatregelen sturen wij op de mogelijkheden mochten de wedstrijden weer worden afgelast. Door verschillende scenario’s uit te werken willen wij voor het volgend seizoen zo optimaal mogelijk klaar staan ongeacht de dan geldende maatregelen. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de wedstrijd kalender dus een vast omlijnde planning is nu nog niet mogelijk. We zetten dan voorlopig ook in op zo veel mogelijk gezamenlijk trainen en kilometers maken.

Daarnaast zijn we eigenlijk door het hele seizoen heen altijd op zoek naar nieuwe rijders die binnen de ambitie van het team passen. Door het hele magere aanbod van wedstrijden afgelopen jaar is het scouten van rijders wat bemoeilijkt, we hebben dan ook nog ruimte voor nieuwe rijders. Wellicht ken je een getalenteerde renner die graag een stap verder wil in een professioneel team, laat het ons dan weten. We staan altijd open voor een gesprek.

Voor volgend jaar willen we jullie ook weer de mogelijkheid bieden om een clinic te volgen als Grinta Business Cycling maar ook een clinic alleen voor je bedrijf, zaken relatie of vereniging is mogelijk. Naast het fietsen zullen wij weer regelmatig met onze teambus aanwezig zijn bij de Grinta Business Cycling vrijdag middag rit als waterdrager en pech ondersteuning.

Mocht je interesse hebben om ons MTB Team Grinta te ondersteunen, we hebben nog ruimte op de bus voor sponsoring. Je ondersteund hiermee ons als team en bent er van verzekerd dat je na een vrijdag middag rit van Grinta ook aan kunt sluiten bij de afsluitende borrel.

 

 Voor nu een gezond en sportief 2021 toegewenst namens,

Het bestuur van MTB Team Grinta-Martini Reclamemakers.

 

 

Anne Jan Dekker

MTB Team Grinta