Selecteer een pagina

Grinta

 Het woord ‘grinta’ is moeilijk te vertalen, het betekent eigenlijk ‘la forza di volonta’: de wil om te winnen… Zeg maar gewoon lef, durf, karakter, doorzettingsvermogen: oftewel dikke Ausdauer! 

Niet alleen op de fiets, maar in het werk is ook – naast vanzelfsprekend ervaring en kundigheid – een goeie Ausdauer belangrijk! 
Hier geen ongemakkelijke lofuitingen voor mijn kantoor. Graag verwijs ik vooral onze specialisaties en kunde naar onze website www.forumlaw.nl 
Wel ben ik trots op het feit dat ik met het oprichten van een eigen kantoor (ruim vier jaar geleden!) grinta en lef heb getoond. 
En verder ben ik trots omdat we met een mooi en ervaren team geweldig samenwerken, goede resultaten voor onze clienten boeken en lol hebben. De essentie.
Ook in het werk moet je elkaar soms uit de wind houden, een setje geven of als het moet pittig demarreren. 
Fietsen als metafoor voor het leven vind ik altijd heel treffend. Zowel in werk als in prive (met familie en vrienden) is het zo fundamenteel dat je elkaar helpt bij slechte dagen en de vruchten plukt bij goede dagen. In voor- en tegenspoed er voor elkaar zijn, een levensmotto dat we het afgelopen jaar juist extra sterk hebben mogen ervaren. Ben dankbaar voor al het goede dat Grinta mij de afgelopen vier jaar heeft gebracht.
Veel plezier, afzien, genieten, vriendschap en leuke contacten! Ik hoop nog lang van dit fantastische sportieve netwerk te kunnen genieten…

Met vriendelijke groet,

mr. Niek Heidanus

 

Niek Heidanus

Niek Heidanus

Heidanus Arnoldus Roosjen advocaten