Selecteer een pagina

In een sprint omhoog!

Een beetje afgevallen. Wat vermogen erbij. 1609bold kwam goed uit de winter van 2019 en waren helemaal klaar voor 2020. Een jaar waar we zin in hadden. Vol goede moed en nodige Grinta zijn we van start gegaan. Gevlogen eigenlijk. De weg ging omhoog. Het was het parcours waarop we hoopten. En lekker in cadans zagen we met vertrouwen de rest van de etappe tegemoet. Maar helaas. Half maart veranderde het parcours. Onverwacht en eigenlijk ook onvoorbereid veranderde de helling in een steile afdaling. En voor we er erg in hadden, doken we met een rotvaart naar beneden. We hadden duidelijk de verkeerde remmen en hebben er bijzonder lang over gedaan om tot stilstand te komen. 

Maar 2020 heeft ons ook geleerd dat je juist in een afdaling als deze onwijs veel kunt hebben aan anderen. Steun van andere organisaties. Steun van Grinta leden. We hebben ondanks de rare periode het vertrouwen gekregen van NewComm IT, Polytec, Rendementors, Cimitec, Syntri, Bedrijfsbeeld, Roma, NL Investeert, Talent in Bedrijf, De Maar Training & Advies en Sportconfex. Waar we blij mee en trots op zijn. 

Na de zomer in het dal zijn we weer begonnen met klimmen. Heerlijk. De weg weer omhoog. Minstens met hetzelfde percentage als begin van het jaar. Maar niet meer op dezelfde manier. We hebben aanpassingen gedaan in de organisatie en zien verloop in ons klantenbestand. We hebben onze dienstverlening aangepast. Maar met minstens zoveel vertrouwen. Wetende dat we kunnen rekenen op de support. Dat we ook deze tegenslag hebben overwonnen. Kunnen we vooruit. We hebben onwijs veel zin in het komende jaar. Met nieuwe projecten en nieuwe uitdagingen. En wat ons betreft ligt de finish van 2021 op de top en niet in het dal. Klimmer of niet. Klimmen is leuker.

 

Bas Eefting

Bas Eefting

1609bold